Golf i Vadstena

 

Vadstena golfklubb får fler än 7000 besökare varje år och hit kommer både unga nybörjare och äldre veterangolfare för att njuta av den härliga miljön. Dess arton håls bana går över slätter och friska ängar liksom vackra, djupa skogar med ekar som är över hundra år gamla; ett magiskt kulturlandskap som gör golfbanan att handla om så mycket mer än bara spelet.

Till denna golfklubb kommer det spelar i alla åldrar, vilket gör den till en mycket populär familjeklubb och man har också en fin restaurang med många läckerheter. Här finns också en välsorterad golfshop med fina klubbor, väskor och kläder som man kan botanisera länge och väl i.

Är man på campingsemester är denna klubb perfekt då man är utrustad för att ta emot husvagnar och här återfinns både eluttag och ett utomhusgym för alla motionsfantaster. Vadstena klubben är en av områdets äldsta då den bildades år 1957 och ända sedan starten har man satsat på hela familjen med sina junior, dam och herrsektioner och internationella tävlingar.